Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

A londoni Ace Caféból a Madras Caféig

Szerző: triple
2014-03-03 19:45:43
A Royal Enfield Continental GT indiai bemutatójának részletei és a Rider Mania 2013 (videó)
Hirdetés

Egy reklámfilm az új Royal Enfield Continental GT-ről, és arról, hogy egy csapat rocker tizenegyezer kilométert tesz meg motorral a londoni Ace Caféból az Indiában található Madras Caféig. A 2014-es Royal Enfield Continental GT535 Café Racer egyesült királyságbeli bemutatóját követően tavaly novemberben Indiában is bemutatkozott, Goán, a Royal Enfield éves Rider Mania rendezvénye után.

Yamaha Tenere Concept triple

A videó egy csapat motorosról szól Royal Enfield Continental GT-ken, akik a londoni Ace Caféból elindulva megtesznek tizenegyezer kilométert Indiába, a Madras Caféig, ami a Royal Enfield azon Tamil Nadu-i gyárának közelében van, ahol a GT is készül. Az utazás átível kontinenseken, és a motorozás és a kaland igazi lényegét mutatja be a valaha készült legkönnyebb, leggyorsabb és legerősebb Royal Enfielden.

A Royal Enfield Continental GT 535 blokkja egy 535 cm³-es, üzemanyag befecskendezéses, léghűtéses motor, aminek a legnagyobb teljesítménye 29,1 LE, a nyomatéka legfeljebb 44 Nm. A blokkhoz ötsebességes kézi váltó csatlakozik, elöl hagyományos teleszkópokat, hátra dupla gáztöltésű Paioli rugóstagokat kapott, 18 colos küllős kerekeken és Pirelli Sport Demon gumikon ül. A 2014-es Royal Enfield Continental GT 535 Cafe Racer kétmillió rupiás áron kapható Indiában.

A Royal Enfield minden évben megrendezi motoros fesztiválját, a Rider Maniát. Az éves találkozóra India minden részéből érkeznek motorosok. A háromnapos bulin van sörivó verseny és különféle motoros ügyességi versenyek, például dirt track, nyolcas pálya, lassúsági verseny, motorcipelés, a legtisztább motor cím megválasztása vagy szkander.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Utazás Rovat Hírei

The Great Ride of China

Buck és Amy az új csúcstartók, 34.153 kilométer országhatár átlépése nélkül.

Ottó 16 ezer kilométeres kiruccanása

Micsoda egy kaland! Triumph Tiger European Adventure 2013.

A világ leghosszabb motoros túrája

503 napon át a nyeregben, át tűzön és vízen (szó szerint), 22 országon, át a teljes amerikai kontinensen. Lélegzetelállító videó.

Két keréken a Himalájában - videó

Adam Riemann és Bernard Riemann videója kihagyhatatlan. 
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: