Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-2°C°/

Suzuki RMZ 450: A győztes

Szerző: marcello
2006-07-24 17:36:11
A Suzuki sárga és erős krosszgépének tikkasztó tesztje.
Hirdetés

Háromnapos vitorlázás után ültem fel az RMZ-re. Ami önmagában nemlett volna baj, de ezt a három napot végigbuliztuk a hajón és a kikötőkben. Ami sajnos rányomta bélyegét erre a tesztre.

Meg az is, hogy kivittem a fóti homokos krosszpályára, ahová való lenne, de sajnos ez a kondíciómat mérhetetlenül igénybe vette, és idő előtt kipurcantam tőle. Majd máskor jobban rákészülök a krossz tesztekre. Ígérem!

Suzuki RMZ 450

Na de mit is lehet írni egy krosszmotorról? Hogy milyen jól lehet vele ugratni meg milyen jól fog talajt, meg, hogy a mosódeszkán nem rázza szanaszét az embert… mondjuk ebből az utóbbit ki is tudtam próbálni és igaznak is bizonyult. Már ha hobbiszinten krosszozik valaki.

Suzuki RMZ 450 teszt

Külső

Jellegzetes sárga szín, izgalmas formai megoldásokkal. Körülbelül ennyit a külsőről. Mert tipikusan krosszmotoros. Azért ezek tetszettek rajta:

Motor és váltó

Iszonyú pörgős, erős blokk, nagyon precíz váltóval párosítva. Nagyon megdolgoztatja az embert a földúton, kell rajta kapaszkodni. Többször úgy éreztem, hogy majdnem elhagyott, amikor a bütykös gumik rendesen bele tudtak kapaszkodni a talajba.

Suzuki RMZ 450 teszt

Egy pillanat alatt eléri a maximális fordulatszámot az első három sebességfokozatban, a negyedik nekem már sok volt ezen a pályán, de sík földúton nagy élmény vele motorozni. Nagyon nagy tempót lehet vele elérni.

Suzuki RMZ 450 teszt


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Teszt Rovat Hírei

BMW G310R Teszt

A kezdők isteni fegyvere

Yamaha X-MAX 300 Teszt

All in One kis hiányosságokkal

Suzuki GSX-S750 - Teszt

Szerethető csupasz sportos szívvel társat keres

Yamaha TMAX DX 530 Teszt

A világ legjobbnak tartott sportrobogóját vallattuk városban és kanyarokban egyaránt.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: