Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

17°C°/34°

Yamaha XT 660R

Szerző: marcello
2006-02-20 18:55:29
A Buckalakó.
Hirdetés

Az XT volt tavaly az egyik olyan motor, amivel nagyon szerettem közlekedni. Elég erővel rendelkezik egy túrához is, de inkább a mindennapos közlekedés volt, amire használtam. Mehettem a Supermoto XT660X-szel is a Mátrában egy rövid szakaszon az MT-01 túrán, amivel nagyon jó volt ott menni a szerpentinen. Ezért gondoltam, hogy megírom a tapasztalataimat erről a Yamaháról. Már ami eszembe jut, mert nem túl friss az élmény. Most pont ráérek, arra várok, hogy jöjjön értem a műtősfiú a Honvéd kórházban, és végre kivegyék a vasat a lábamból. Remélem nem ez lesz az utolsó cikkem:). Eléggé elhalványultak már az emlékeim, de azt azért tudom, hogy akkoriban az kristályosodott ki bennem, hogy ez a Yamaha egyik legjobb motorja. Miért is? Mert mindenhová elvisz, kényelmes, nyomatékos, keveset fogyaszt és még jól is néz ki. Ja és az ára is elfogadható.

(Na megjöttek értem!)

(A cikk folytatódik, tehát túléltem!)

Külső

A modellfrissítés nagyon jót tett az XT-nek, végre nem úgy néz ki, mint az előd, aminek a formatervét a 80-as években fejlesztettek. A magasra felhozott dupla kipufogó, és a művészien megtervezett idomok a leglátványosabb elemei a motornak.

A kis fejidom, az aránylag nagy lámpával egyedi arcot ad az endurónak, és még minimális szélvédelem is jutott hozzá. Amire szükség is van, mert óra szerint 170 fölött megy az XT.

Yamaha XT 660R

A hosszú távok legyűrésében segít a széles, kényelmes ülés. Ez egyáltalán nem olyan, mint amit eddig egy endurón megszoktam, hanem azoknál sokkal jobb.

Yamaha XT 660R

Végre egy korszerű digitális műszerfal is felkerült a kormány elé. Ezen a sebesség mellett, óra, a napi kilométer és a tartalékon megtett távolságot is megjeleníthető.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Teszt Rovat Hírei

Teszt - Kumpan 1954L elektromos robogó

Luxustroli elérhető áron

Yamaha MT09 Night Fluo teszt

Átdolgozott Hyper Naked-et teszteltünk

Teszt, Suzuki Hayabusa: Dö Áltimét Szportcbájk

Jó régen próbáltuk a "sportmotorok királyát", most újfent lecsokoládéztuk a bokánkat tőle. Kell egy Hayabusa!

Suzuki VanVan 200 teszt

A Japán 200-as modell tesztje és összehasonlítása a kisebb testvérrel.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: