Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/15°

Suzuki Burgman 650

Szerző: marcello
2003-02-20 14:50:13
Kipróbáltuk ezt a forradalmi, kéthengeres robogót, mely egy eddig még soha sem látott módon kezeli a sebességfokozatokat, elektronikus váltójának köszönhetõen. Teljesítmény a maximumon!
Hirdetés

Elõzetes: a Suzuki Burgman 650

Luigi Rivola írása

A Villa Tuscolana, Frascatiban, Burgman 650-esekkel az elõtérben.

Ki tudja, lehet, hogy Bonaparte Napóleon testvérének hajdani szobájában alszom... Valószínüleg ebben a házban, ahol most vagyok, kúrálgatta szegényke egész életén keresztülhúzódó kisebbrendûségi komplexusát. Valójában, kicsit félrevezetõ házról beszélni itt, mert valójában egy régi kúriáról van szó, melynek parkját, sétányokkal, szobrokkal és római romokkal díszítették. Évszázadokon keresztül a pápai Róma kardinálisainak és más fontos személyiségeinek szolgált otthonául, akik itt, a Frascati fölé emelkedõ Tuscolo dombon, lenyûgözõ panorámában gyönyörködhettek.

A Burgman 650 két színben, kékben és ezüstben áll az olasz vásárlók rendelkezésére.

Itt, a Villa Tuscolanaban mutatja be a Suzuki legfrissebb motorfejlesztését, a Burgman 650-es robogót. Bizonyára nagy erõfeszítést jelentett a fejlesztés, hiszen a piacra a vártnál sokkal késõbben, március helyett júniusban érkezett.
A késést firtató kérdésünkre Koji Tarumoto, a Suzuki Italia igazgatója így válaszolt: "A Suzuki nem szeret kompromisszumot kötni - ha tovább is tart a legjobb robogó piacra dobása, megéri a várakozást, mert a vevõk mindig értékelik a különbséget."
Hangzatos állítás, de a robogót még nem próbáltuk ki, így kicsit várunk azzal, hogy aláírjuk.

A Szent Péter Bazilika adja a hátteret a Burgman 650 római keresztelõjéhez.

Ahhoz, hogy az olasz importõr által, 2002 szeptember 30-ig érvényes bevezetõ árként meghatározott 8.868 Eurót megérje, ez a Burgman valóban nagyot kell alakítson. A nemsokára kezdõdõ sajtótájékoztató valószínüleg minden kérdésünkre megadja választ. Lépjenek be velünk a Villa Tuscolana tanácstermébe, vár minket a Suzuki.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Teszt Rovat Hírei

Teszt, Suzuki Hayabusa: Dö Áltimét Szportcbájk

Jó régen próbáltuk a "sportmotorok királyát", most újfent lecsokoládéztuk a bokánkat tőle. Kell egy Hayabusa!

Suzuki VanVan 200 teszt

A Japán 200-as modell tesztje és összehasonlítása a kisebb testvérrel.

Teszt, BMW F 800 GS: Hogy túl jó, olyan van?

Ha négy szóval kellene összefoglalnom a BMW középkategóriás túraenduróját, akkor Visszataszítóan Tökéletes Közlekedési Eszköznek mondanám.

Teszt: Honda SH300i - Tökélyre csiszolva

Létezik vajon olyan SH300 tulajdonos, aki nem rajong a motorjáért? Aligha. Mert az SH-ban minden benne van, amit egy sportos, városi robogótól elvársz, és nem csak praktikus, hanem élvezetes is vele a hétköznapi otthon-munka-edzés útvonalon a motorozás.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: