Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

15°C°/32°

Műteni kell Németh Kornélt

Szerző: bigiboy
2012-04-28 16:10:10
Porckorongsérv miatt nem képes versenyezni hazánk legjobb krosszosa. A szeptemberre tervezett műtétet korábban végre kell hajtani, kérdéses az idei szezonja!
Hirdetés

Nem fog indulni holnap a cseh motokrossz bajnokság nyitóversenyén Németh Kornél. A legeredményesebb magyar krosszos egészségére hivatkozva nem vállalta az összecsapást. Porckorongsérve már annyira hátráltatja a motorozásban, hogy képtelen fájdalom nélkül teljesíteni egy versenyt.

Kornél számára nem újdonság a probléma, az elmúlt években is kénytelen volt együtt élni vele, ám mostanra került olyan állapotba, hogy nem halogattatja tovább a beavatkozást. A Digisport Reggeli Start című tévéműsorában elmondta, nagy fájdalmai vannak, melyek a lábába is kisugároznak már. Szerette volna, ha ezt a szezont ki tudja húzni, de a szeptemberre tervezett műtétet mindenképpen előre kell hozni!


2009-ben német endurokrossz bajnok volt

Nem valószínű, hogy idén képes lesz versenyezni hazánk legeredményesebb motorosa, így sajnos a cseh bajnoki címről szőtt álmairól kénytelen lemondani. Egy ilyen beavatkozás minimum fél évre versenyképtelenné teszi a motorost. A világbajnokságon érdekelt német Max Nagl szintén hasonló kínokat élt át a tavalyi év végén, ráadásul nála komplikációk is felléptek. Szeptember óta nem képes motorozni.

Kornél a jövőbeni terveiről is beszélt a Digisport stúdiójában. A rajongóknak és a hazai terepszakágnak jó hír, hogy eszében sincs visszavonulni, nagy tervekkel kíván visszatérni a lábadozás után. 2013-ban az enduró világbajnokságot célozza meg.

A teljes interjút ezen a linken nézhetitek meg: http://www.digisport.hu/video/9093


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

#18192 kawiman

2012-04-30 15:46:48
:((( Jobbulást!

A Mx Rovat Hírei

Hősies küzdelem után lett második Szvoboda

Nincs vesztett helyzet a 9-szeres magyar bajnok krosszos számára. A mezőny végéről lett ezüstérmes a cseh bajnokság harmadik állomásán.

Magyar sikerek nemzetközi mezőnyben

A németországi ADAC MX Masters sorozat Európa egyik legnívósabb nemzetközi bajnoksága. 25 náció között Magyarországot is képviseli egy maroknyi csapat.

Lesz még egy komoly motoros világbajnoki sorozat?

Sokan konkrétan nem tudják, hogy létezik motorverseny a MotoGP-n kívül.

Szvoboda Bence megállíthatatlan volt Dalecinben

Hibátlan versenyt zárt a 25 éves motoros a cseh motokrossz bajnokság második állomásán. Dupla futamgyőzelmével tovább nőtt előnye az összetettben.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: