Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

14°C°/30°

Műteni kell Németh Kornélt

Szerző: bigiboy
2012-04-28 16:10:10
Porckorongsérv miatt nem képes versenyezni hazánk legjobb krosszosa. A szeptemberre tervezett műtétet korábban végre kell hajtani, kérdéses az idei szezonja!
Hirdetés

Nem fog indulni holnap a cseh motokrossz bajnokság nyitóversenyén Németh Kornél. A legeredményesebb magyar krosszos egészségére hivatkozva nem vállalta az összecsapást. Porckorongsérve már annyira hátráltatja a motorozásban, hogy képtelen fájdalom nélkül teljesíteni egy versenyt.

Kornél számára nem újdonság a probléma, az elmúlt években is kénytelen volt együtt élni vele, ám mostanra került olyan állapotba, hogy nem halogattatja tovább a beavatkozást. A Digisport Reggeli Start című tévéműsorában elmondta, nagy fájdalmai vannak, melyek a lábába is kisugároznak már. Szerette volna, ha ezt a szezont ki tudja húzni, de a szeptemberre tervezett műtétet mindenképpen előre kell hozni!


2009-ben német endurokrossz bajnok volt

Nem valószínű, hogy idén képes lesz versenyezni hazánk legeredményesebb motorosa, így sajnos a cseh bajnoki címről szőtt álmairól kénytelen lemondani. Egy ilyen beavatkozás minimum fél évre versenyképtelenné teszi a motorost. A világbajnokságon érdekelt német Max Nagl szintén hasonló kínokat élt át a tavalyi év végén, ráadásul nála komplikációk is felléptek. Szeptember óta nem képes motorozni.

Kornél a jövőbeni terveiről is beszélt a Digisport stúdiójában. A rajongóknak és a hazai terepszakágnak jó hír, hogy eszében sincs visszavonulni, nagy tervekkel kíván visszatérni a lábadozás után. 2013-ban az enduró világbajnokságot célozza meg.

A teljes interjút ezen a linken nézhetitek meg: http://www.digisport.hu/video/9093


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

#18192 kawiman

2012-04-30 15:46:48
:((( Jobbulást!

A Mx Rovat Hírei

MXGP, Thaiföld: Rossz irányba halad a vb?

Romain Febvre és Jeffrey Herlings összetett győzelmével zárult az MX világbajnokság második versenye, a Thai Nagydíj.

MXGP, Katar: Tim Gajser meggyőzően kezd

A tavalyi év MX2-es világbajnoka az év első két futamában utolérhetetlen volt, az MX2-ben Herlings királyságában nincs sok meglepő. Az mxonline.hu beszámolója.

Miss Monster Energy Supercross 2016

Juliana Daniell képviseli 2016-ban a világ talán legnépszerűbb krossz sorozatát.

MXGP 2015 – az év legdurvább esései (videó)

Onnan tudhatod, hogy közeleg az év vége, hogy érkeznek az év legjobbjait - motorokat, versenypillanatokat, eséseket vagy bármi mást - bemutató válogatásai. Motokrosszal kezdünk.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: