Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-2°C°/

Műteni kell Németh Kornélt

Szerző: bigiboy
2012-04-28 16:10:10
Porckorongsérv miatt nem képes versenyezni hazánk legjobb krosszosa. A szeptemberre tervezett műtétet korábban végre kell hajtani, kérdéses az idei szezonja!
Hirdetés

Nem fog indulni holnap a cseh motokrossz bajnokság nyitóversenyén Németh Kornél. A legeredményesebb magyar krosszos egészségére hivatkozva nem vállalta az összecsapást. Porckorongsérve már annyira hátráltatja a motorozásban, hogy képtelen fájdalom nélkül teljesíteni egy versenyt.

Kornél számára nem újdonság a probléma, az elmúlt években is kénytelen volt együtt élni vele, ám mostanra került olyan állapotba, hogy nem halogattatja tovább a beavatkozást. A Digisport Reggeli Start című tévéműsorában elmondta, nagy fájdalmai vannak, melyek a lábába is kisugároznak már. Szerette volna, ha ezt a szezont ki tudja húzni, de a szeptemberre tervezett műtétet mindenképpen előre kell hozni!


2009-ben német endurokrossz bajnok volt

Nem valószínű, hogy idén képes lesz versenyezni hazánk legeredményesebb motorosa, így sajnos a cseh bajnoki címről szőtt álmairól kénytelen lemondani. Egy ilyen beavatkozás minimum fél évre versenyképtelenné teszi a motorost. A világbajnokságon érdekelt német Max Nagl szintén hasonló kínokat élt át a tavalyi év végén, ráadásul nála komplikációk is felléptek. Szeptember óta nem képes motorozni.

Kornél a jövőbeni terveiről is beszélt a Digisport stúdiójában. A rajongóknak és a hazai terepszakágnak jó hír, hogy eszében sincs visszavonulni, nagy tervekkel kíván visszatérni a lábadozás után. 2013-ban az enduró világbajnokságot célozza meg.

A teljes interjút ezen a linken nézhetitek meg: http://www.digisport.hu/video/9093


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

#18192 kawiman

2012-04-30 15:46:48
:((( Jobbulást!

A Mx Rovat Hírei

Cairoli megszerezte 9. világbajnoki győzelmét!

Assenben végre meglett az áhított 4 pont

MXGP Svájc 2017

Vince Herlings bizonyúlt a legjobbnak de Cairoli tovább nőveli előnyét az összetettben

Xtreme Enduro

Gordexola Xtreme 2017, kegyetlen videó egy brutális versenyről

Szvoboda Bence nyerte a hazai motokrossz EB-t

A 25 éves versenyző az Európa-bajnokságon is letette a névjegyét. Kiskunlacházán dupla győzelmet aratott.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: