Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Marc Marquez VILÁGBAJNOK!! Dovi elesett

Szerző: triple
2017-11-12 00:00:00
Mindenki hibázott, nagy volt a nyomás az élversenyzőkön
Hirdetés

Marquez egyből az élre állt, mögötte Pedro a csapattárs aki tökéletes védekezéssel próbálta óvni a hátulról érkező támadásoktól. De Zarco durván átment Pedro majd elkezdte üldözni Marc motorját. Látszott, hogy Őt kevésbé hatja meg a világbajnokság sora így az élen haladó spanyol inkább hátranézve elengedte a Yamaha szatellit versenyzőjét.

Hosszú és unalmas körök jöttek ahol érezhető volt, hogy a második helyen haladó Marc csak motorozgat míg a távolságok szinte stabilra álltak. Majd a 7 körrel a leintés előtt minden megváltozott, Marc nem bírt tovább a vérével és megelőzte a francia versenyzőt. Azonban a célegyenes végén besokallt és tulajdonképpen elesett de valahogy visszanyomta magát térdel és a sóderágyban sikerült megfogni a motort.

Visszaállt az 5. helyre és újra felvette a ritmust de csak egy kört kellett várni és az egymást követő Ducatik közül az első Lorenzo aki a harmadik helyen ment elesett és szinte utána azonnal Dovi is elvesztette az uralmát a motor felett. Így tulajdonképp eldölt a világbajnokság állása.

Közben Pedrosa elöl támadni kezdte Zarcot, a francia pedig küzdött, hogy szerezhessen egy futamgyőzelmet. Marc ismét hibázott de megoldotta, közben Pedro egy körrel a vége előtt megelőzte a Yamaha versenyzőjét és megmutatta miért hisz benne a Honda évek óta. Egyszerre jó csapattárs és komoly versenyző, aki meg is nyeri a futamot hazájában.

 

Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A MotoGP Rovat Hírei

MotoGp 2017

Rövid videó összefoglaló az idei év legizgalmasabb pillanatairól

Valenciai szezonzáró

Olvasói vélemény a 2017-es szezonról

Grand Canyon bőrkabátok meglepően jó áron !

...hogy ne húzzák le az utolsó bőrt is Rólatok!

Ducati fölény és továbbra sincs bajnok a MotoGp-ben

Lorenzo okosan engedte csapattársát és az utolsó négy körben már nem kockáztattak.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: