Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

11°C°/18°

Nicky Hayden marad a Ducatinál

Szerző: marcello
2012-07-29 00:02:00
Laguna Secában kiderült, a Kentucky Kölyökkel hosszabbítanak a vörösök.
Hirdetés

Az Egyesült Államok Nagydíja Laguna Secában kiváló alkalomnak mutatkozott, hogy a Ducati bejelentse, 2013-ban is számít Nicky Haydenre. Az amerikai pilóta 2005-ben és 2006-ban is győzni tudott a pályán, tizedik évadját futja a MotoGP-ben, a negyediket a Ducati színeiben. Hayden hétfőn tölti be 31. életévét, így egy szülinapi ajándékot már előzetesen megkapott - alighanem ennek örül a legjobban.

A korábbi világbajnok Hayden igen népszerű a szurkolók körében, persze ez önmagában nem volna elég, hogy a szakvezetés bizalmát élvezze. Jelenleg nyolcadik a vébé-összetettben, de a jelek szerint töretlenül hisznek benne és számítanak rá a fejlesztésben, a tesztmunkában és a versenyhétvégéken egyaránt. "Nagyon boldog vagyok, hogy maradhatok a Ducati csapatban és a MotoGP-ben és továbbra is a legmagasabb osztályban motorozhatok. Nagyon kötődöm a srácokhoz, akikkel együtt dolgozunk, a szurkolókhoz, a márkához. A márka életében nagyon fontos időszak ez a mostani és izgatott vagyok, hogy továbbra is részese lehetek. Úgy érzem, van még tennivalóm itt és szeretném, ha minden részlet a helyére kerülne, és élvezheténk az eddig befektetett rengeteg munka gyümölcsét." - mondta Nicky Hayden.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

#18457 feketeyamaha

2012-07-31 10:22:09
nem gondoltam volna, hogy a hayabusanál jobban megy a 1198. és ugye a 1199 még erősebb, könnyebb motor. http://www.youtube.com/watch?v=OU3VKblni0o&feature=related

A MotoGP Rovat Hírei

MotoGP Mugello: Lorenzo a győztes, de a nap hőse Marquez

Elképesztő utolsó kör végén jött ki győztesen Lorenzo. Rossi alatt elfüstölt a motor, kiállni kényszerült.

Biztonsági őrök vigyáznak Marquezre és Lorenzóra a hétvégén Mugellóban

Azt hitted, a tavaly év végi Rossi-Marquez összetűzés már a múlté? Tévedtél. Extra őrség vigyáz a két spanyolra az olasz futamon.

Vinales a Yamahához igazolt

Iannone a Suzukival folytatja, Pedrosa és Dovizioso maradnak a jelenlegi csapatuknál. Beindultak az átigazolások 2017-2018-ra.

MotoGP Le Mans: A világbajnokság újraindult

Ezennel mindegyik nagy esélyesnek van egy dobott futam a háta mögött. Az esélyek kiegyenlítődtek, de Lorenzo uralja Le Mans-t és a tabellát is.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: