Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

11°C°/18°

A Lorenzo-Bautista baleset képekben

Szerző: marcello
2012-07-03 17:00:00
Az exnyalókás nem haragszik, bokaficamával indulhat a Német Nagydíjon.
Hirdetés

Alvaro Bautista piros lapot érő becsúszása a Holland GP első kanyarjában újra nyílttá tette a MotoGP pontállását – nemcsak azért, mert a listavezető és eddig szárnyaló Jorge Lorenzo nullázott, de sajnos bokaficamot is szenvedett. Törése vagy szakadása nincs, de a sérülés így is éppen elég kellemetlen a hétvégén előttünk álló sachsenringi Német Nagydíjra készülve.

„Versenyezhetek Németországban” – posztolta a Facebookra Lorenzo – „de az orvosok szerint olyan törést kockáztattam, amivel két versenyt legalább ki kellett volna hagynom. Köszönöm az égieknek, hogy nem kell! Ami a balesetet illeti Alvaróval, elfogadom a bocsánatkérését és nem haragszom egyáltalán. Hiba volt, ami bizonyára nem ismétlődik meg. Mindenki tudja, hogy forró fejjel az ember mond dolgokat, amiket lenyugodva már nem ismételne meg – én az eset hevében elragadtattam magam. Mindenesetre harcolni fogok azért, hogy a GP egyre biztonságosabb legyen, persze úgy, hogy ez ne menjen a show rovására. Köszönöm a támogatást!” Bautista egyébként rajtbüntetést kapott, a Német Nagydíjon a rajtrács végéről kell indulnia.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

#18420 tazizi77

2012-07-12 11:26:32
Ez a Lorenzo mindig is egy nagyképű majom volt. Igaz, hogy már vagy 1 éve nem nézem a GP-t, mert annhyira unalmas. Komolyan mondom, hogy idén a Forma-1 sokkal jobb. A GP-nek annyi, ha valamit nem csinálnak vele. A lelátókon is egyre kevesebb a néző, a TV képernyők előtt meg hatványozottan! Kérjük vissza az igazi GP-t, aminke a 2T érával sajnos vége lett, csak akkor még nem tudtuk :(

A MotoGP Rovat Hírei

MotoGP Mugello: Lorenzo a győztes, de a nap hőse Marquez

Elképesztő utolsó kör végén jött ki győztesen Lorenzo. Rossi alatt elfüstölt a motor, kiállni kényszerült.

Biztonsági őrök vigyáznak Marquezre és Lorenzóra a hétvégén Mugellóban

Azt hitted, a tavaly év végi Rossi-Marquez összetűzés már a múlté? Tévedtél. Extra őrség vigyáz a két spanyolra az olasz futamon.

Vinales a Yamahához igazolt

Iannone a Suzukival folytatja, Pedrosa és Dovizioso maradnak a jelenlegi csapatuknál. Beindultak az átigazolások 2017-2018-ra.

MotoGP Le Mans: A világbajnokság újraindult

Ezennel mindegyik nagy esélyesnek van egy dobott futam a háta mögött. Az esélyek kiegyenlítődtek, de Lorenzo uralja Le Mans-t és a tabellát is.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: