Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-2°C°/

Alen: jól sikerültek a próbák, jöhet az előadás

Szerző: marcello
2012-03-28 20:51:18
Eljön a bizonyítás ideje: hétvégén Imolában már pályán a stock vb mezőnye is.
Hirdetés

Ettől a héttől kezdve szétválik a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team csapatának a felkészülése. A gárda élversenyzője, a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában induló Győrfi Alen ugyanis a hétvégén Imolában elkezdi a 2012-es bajnoki szezont, addig az Alpok-Adria Bajnokság 125 GP sorozatának esélyese, Gyutai Adrián és Kis Viktória a hétvégén, a Hungexpo területén rendezendő Motorshow-n találkozik a motorozás szerelmeseivel.

Alen és Adrián újabb teszteken van túl, mindketten úgy érzik, nemcsak ők, hanem a versenygépük is felkészülve várja a szezont. Már nincs egy hét a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának rajtjáig (Imola – április 1.), éppen ezért a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője, Győrfi Alen minden időt kihasznált arra, hogy tesztelhesse Hondáját. Csapattársával, az Alpok-Adria Bajnokságra készülő Gyutai Adriánnal (első futam SzlovakiaRing – április 22.) egy-egy napot gyakorolt a Hungaroringen és a SzlovakiaRingen.

Győrfi Alen

„Mind a Hungaroringen, mind pedig a SzlovakiaRingen rengeteget mentem a pályán, noha elég nagy volt a forgalom. Mindkét alkalommal az volt a feladatom, hogy megtaláljam a minél jobb alapbeállításait a Hondámnak, így a köridőkre most nem figyeltem. Ám ezzel együtt sikerült jónéhány nagyon gyors kört megtennem, és a beállítások terén is megtaláltuk az ideális megoldást. Úgy érzem, a próbák jól sikerültek, jöhet az előadás. Imolában mindent megteszek azért, hogy megszerezzem az első bajnoki pontjaimat a sorozatban” – fogalmazott Győrfi Alen. Az Alpok-Adria Bajnokság 125 GP sorozatában induló, és ott az összetett első helyezésre esélyes Gyutai Adrián Honda RS125 gépével nagyon elégedett, és külön örömmel töltötte el, hogy a SzlovakiaRingen használt gumikon is sikerült megjavítania a tavaly futott legjobb köridejét.

Győrfi Alen

„A Hungaroringen végre kipróbálhattam az idei motoromat, illetve annak új blokkját és új futóművét. Nagyon jól dolgoztak a szerelőim a télen, hisz a blokk szinte tökéletesre sikerült, és a motor végsebessége majdnem 10km/h-val nagyobb, mint tavaly volt, ami ebben a kategóriában rengeteget jelent. Ráadásul a SzlovakiaRingen sikerült majdnem egy másodpercet javulnom a tavalyi időmhöz képest, ami nagyon jó, főleg annak ismeretében, hogy ezt az időt a nap végén, használt gumikkal sikerült elérnem. A jól sikerült fizikai felkészülés után úgy vélem, mind bennem, mind a motorban benne van a jó eredmény lehetősége” – jelentette ki Gyutai Adrián. A csapat másik két tagja, a szintén az Alpok-Adria és a Magyar Bajnokságban induló Kis Viktória és Nagy Győző – utóbbi Alen főszerelőjeként ott lesz az imolai idénynyitón – a következő teszteken csatlakozik Adriánhoz.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Más versenyek Rovat Hírei

Hihetetlen nevek a Monza Rally Shown

Valentino Rossi, Tony Cairoli, Thierry Neuville, Mattia Pasini, Luca Marini, Andrea Locatelli

Sea to Sky - Extreme Enduro

A 10 legjobb jelenet videón

Megszűnik az IDM bajnokság

Nincs életképes ötlet a jövőt illetően

Toni Bou 22-szeres világbajnok

Az elmúlt tíz év róla szólt a Triál bajnokságokban
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: