Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

14°C°/29°

Alen: jól sikerültek a próbák, jöhet az előadás

Szerző: marcello
2012-03-28 20:51:18
Eljön a bizonyítás ideje: hétvégén Imolában már pályán a stock vb mezőnye is.
Hirdetés

Ettől a héttől kezdve szétválik a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team csapatának a felkészülése. A gárda élversenyzője, a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában induló Győrfi Alen ugyanis a hétvégén Imolában elkezdi a 2012-es bajnoki szezont, addig az Alpok-Adria Bajnokság 125 GP sorozatának esélyese, Gyutai Adrián és Kis Viktória a hétvégén, a Hungexpo területén rendezendő Motorshow-n találkozik a motorozás szerelmeseivel.

Alen és Adrián újabb teszteken van túl, mindketten úgy érzik, nemcsak ők, hanem a versenygépük is felkészülve várja a szezont. Már nincs egy hét a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának rajtjáig (Imola – április 1.), éppen ezért a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője, Győrfi Alen minden időt kihasznált arra, hogy tesztelhesse Hondáját. Csapattársával, az Alpok-Adria Bajnokságra készülő Gyutai Adriánnal (első futam SzlovakiaRing – április 22.) egy-egy napot gyakorolt a Hungaroringen és a SzlovakiaRingen.

Győrfi Alen

„Mind a Hungaroringen, mind pedig a SzlovakiaRingen rengeteget mentem a pályán, noha elég nagy volt a forgalom. Mindkét alkalommal az volt a feladatom, hogy megtaláljam a minél jobb alapbeállításait a Hondámnak, így a köridőkre most nem figyeltem. Ám ezzel együtt sikerült jónéhány nagyon gyors kört megtennem, és a beállítások terén is megtaláltuk az ideális megoldást. Úgy érzem, a próbák jól sikerültek, jöhet az előadás. Imolában mindent megteszek azért, hogy megszerezzem az első bajnoki pontjaimat a sorozatban” – fogalmazott Győrfi Alen. Az Alpok-Adria Bajnokság 125 GP sorozatában induló, és ott az összetett első helyezésre esélyes Gyutai Adrián Honda RS125 gépével nagyon elégedett, és külön örömmel töltötte el, hogy a SzlovakiaRingen használt gumikon is sikerült megjavítania a tavaly futott legjobb köridejét.

Győrfi Alen

„A Hungaroringen végre kipróbálhattam az idei motoromat, illetve annak új blokkját és új futóművét. Nagyon jól dolgoztak a szerelőim a télen, hisz a blokk szinte tökéletesre sikerült, és a motor végsebessége majdnem 10km/h-val nagyobb, mint tavaly volt, ami ebben a kategóriában rengeteget jelent. Ráadásul a SzlovakiaRingen sikerült majdnem egy másodpercet javulnom a tavalyi időmhöz képest, ami nagyon jó, főleg annak ismeretében, hogy ezt az időt a nap végén, használt gumikkal sikerült elérnem. A jól sikerült fizikai felkészülés után úgy vélem, mind bennem, mind a motorban benne van a jó eredmény lehetősége” – jelentette ki Gyutai Adrián. A csapat másik két tagja, a szintén az Alpok-Adria és a Magyar Bajnokságban induló Kis Viktória és Nagy Győző – utóbbi Alen főszerelőjeként ott lesz az imolai idénynyitón – a következő teszteken csatlakozik Adriánhoz.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Más versenyek Rovat Hírei

Guy Martin újra Suzuki nyergében

Az utcáról visszavonult de máris egy Endurance versenyen bukkant fel

Guy Martin visszavonul

Befejezi az országúti versenyzést, legalábbis motorral és egyelőre

Enduro-VB: Nagy siker volt a Magyar Nagydíj

Bravúrosan tért vissza hazánkba az endurósok legrangosabb versenysorozata. Mindhárom magyar pontokat szerzett a királykategóriában.

Hétvégén Magyarországra figyel az Enduro-világ!

23 év után tér vissza hazánkba az EnduroGP. Terepmotoros világsztárok és magyar menők Parádfürdőn. Ez vár ránk a hétvégén.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: