Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

10°C°/18°

Leszedték a kémek a BMW-robogót

Szerző: marcello
2011-09-11 21:07:06
Két hónappal a tervezett milánói ősbemutató előtt nagyjából látszik a lényeg a bajorok robogójáról.
Hirdetés

Hiába a pszichedelikus dizájn az idomokon, a BMW 2012-es robogójára profi és könyörtelen kémek repültek rá: munkájuk gyümölcse máris közkincs, köszönhetően a világhálónak.

A hivatalos bemutatóra a milánói Eicma motorkiállításon kerülhet sor idén novemberben (8-13.). A korábbi fotókhoz képest a robogó egy-két dologban eltér, és itt nem feltétlenül az autós szekcióban is arató, művészi fekete-fehér fényezésre gondolunk. Az index például már nem a visszapillantó tükörbe építve tűnik föl azen a változaton.

A júniusban kiszivárogtatott motorizációs paraméterek is helytállónak tűnnek: 650 köbcentis kéthenegeres várható, verzió szerint 48-61 LE-s teljesítmény-intervallumban, a dupla első tárcsa is valami hasonlót sejtet. Várjuk továbbá a változtatható nyereg alatti raktér koncepciójának megvalósulását a bajorok várva várt robogóján.  


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

10. Nemzetközi Női Motoros Nap május 7-én

A Nemzetközi Női Motoros Nap és a Csajokamotoron.hu is 10. évfordulóját ünnepli idén, a közös évfordulót gazdag programmal ünneplik a lányok. Téged is várnak!

Szeretnéd látni a pajtát, ahonnan az első Harley-Davidson kigurult?

Az idei alsóörsi HD találkozón felállítják Magyarország egyetlen Harley-Davidson múzeumát, ahol különleges motorok mellett relikviákat, fényképeket és más izgalmas dolgokat is megcsodálhatsz.

Gyors segítség a bajban: intelligens segélyhívó rendszer a BMW-től

Emberéletek múlhatnak azon, milyen gyorsan érkezik meg a segítség egy baleset helyszínére. A BMW hamarosan motorjaiba is beépíti a megoldást.

Gyártani kezdik a Honda Bulldogot

A CB alapjaira épült koncepció alatt még idén elindulhat a gyártósor.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: